boio.ro – Cel mai bun Tech Blog din Romania

Stiu ca ai asteptat momentul asta la fel de mult ca si mine. Alte citeva mii de cititori sunt aici, in fiecare zi, alaturi de tine pentru ca stiu ca gaseasc un continut de calitate.

La aproape 5 ani de blogging, boio.ro iti ofera exact ceea ce toti isi doresc: un tech-blogging bine scris, bine documentat si de calitate. Aici gasesti doar informatiile care iti sunt necesare, fie ca esti un Fan Apple, un user iOS, Google sau Mac OS X, fie ca iti plac clipurile bine alese sau sesiunile de Live Blogging, Video-urile in exclusivitate sau calatoriile in tarile calde. Stii sa nu te lasi batjocorit si stii cind sa-ti spui punctul de vedere cind ai dreptate, fara sa te pierzi in amanunte.

boio.ro a fost primul blog din Romania care a oferit Suport Tehnic pentru iPhone si Suport tehnic pentru Mac, iar miile de utilizatori multumiti au de astazi posibilitatea sa gaseasca mai usor raspunsul pe care il cauta.


Tot de astazi, boio.ro isi schimba imaginea. Asa cum ai observat deja, paleta de culori este similara. Avem, in schimb noi functionalitati si un design care incurajeaza comunicarea. Crezi ca ceva din tech-world merita atentia a citeva mii de ochi? Trimite un pont catre boio.ro!


Un singur lucru nu se schimba: boio.ro ramane site-ul pe care il viziteaza in fiecare zi mii de cititori inteligenti. Politica de Comentarii si-a dovedit utilitatea si cititorii chiar dau valoare posturilor. Atunci cind nu o fac, sunt suficient de multe voci care stiu sa-i sanctioneze.

Conteaza cind, ce si mai ales cum scrii, asa ca te invit sa facem in continuare tech-blogging de calitate si sa dovedim mereu ca nu conteaza cantitatea, ci argumentele, bunul simt si articolele bine scrise.

boio.ro a devenit cel mai bun Tech Blog din Romania si datorita tie, cititorul inteligent care apreciaza calitatea.

Te intrebi ce recomanda boio.ro ca si Cel mai bun Tech Blog din Romania? In primul rind sutele de comentarii ale cititorilor care afirma asta pe diferite voci. In al doilea rind articole si analize in exclusivitate de genul asta, asta sau Editorialele boio.ro.

1 Comment

4 Trackbacks / Pingbacks

  1. Filtrarea URL-urilor comentatorilor « Staicu IonuÅ£-Bogdan - the Frontend Developer Staicu IonuÅ£-Bogdan – the Frontend Developer
  2. Despre non-stiri in tech-blogging | boio.ro
  3. Vreau calitate si platesc pentru ea | boio.ro
  4. De 8 ani cu boio.ro | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*