Geohot despre lupta cu Sony

Dupa ce s-a plictisit de iPhone, Geohot a inceput sa lucreze la o solutie de Jailbreak pentru PS3. Si i-a reusit asa de bine, incit Sony l-a dat in judecata.

Daca ajunge la inchisoare, oare va gasi o solutie de … “jailbreak” pentru el?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. haha foarte tare ce pot sa zic :) crezi ca intr-un final va lucra pentru sony? deobicei hackeri astia mai speciali ajung sa lucreze pentru diferite corporatii colosate , tu ce zici ?

  2. Tare baiatu. Sper sa castige procesul.Pana la urma daca consola este a ta poti face ce vrei cu ea, nu consider corect faptul ca sony imi controleaza ce instalez pe consola.

  3. faza tare ca in momentu de fata se poate juca backup pe ps3 daca detii un iphone 2g – 3g :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*