De 8 ani cu boio.ro

Am fost atit de prins cu lansarea iOS 7.1 ca am si uitat sa mentionez un lucru important: boio.ro a implinit opt ani!

Aniversarea este pe 10 martie si ziua asta imi aduce aminte cum a inceput totul.

Nu stiu daca am mai spus povestea asta aici, dar eu cred ca merita. In 2006, in Romania nu erau foarte multe bloguri si probabil ca nu era niciun Tech Blog. Nici boio.ro nu a fost la inceput un Tech Blog in adevaratul sens al cuvintului pentru ca notiunea asta nu era bine conturata.

boio.ro a fost un blog in care am scris pentru ca imi era dor de presa. In Aprilie 2006 am renuntat la Televiziune si la Romania si am plecat spre Miami. Imi era dor sa scriu despre pasiunile mele si asa a aparut blogul. A fost la inceput pe blogspot, apoi pe wordpress, am trecut la boioglu.ro si acum am ajuns la boio.ro.

In 2011 am revenit in Romania si in mass-media, asa ca frecventa postarilor de pe blog a scazut. Acum imi impart tastele cu 2 institutii de media din Romania – Realitatea TV si Adevarul, dar nu renunt la blog.

La aniversare, blogul nu primeste cadouri. Faptul ca voi sunteti aici in fiecare zi, ca sunteti interesati de subiectele propuse si ca le si discutati in comentarii, Twitter sau Facebook este cadoul meu de fiecare zi.

Iti multumesc ca intri pe boio.ro si promit sa raman aici cu subiecte interesante si inteligente pentru cei care stiu sa le aprecieze.

Vreau sa multumesc si celor care ma sustin in acest demers. Ma refer la sotia mea, Lili, care imi intelege pasiunea, la Valentin care m-a ajutat cu partea de hosting pentru cativa ani buni si la Adrian Chiruta de la mxhost.ro care gazduieste acum boio.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

16 Comments

 1. Felicitari Adi, esti in top 10 pe rss-ul meu, langa John Gruber si altii.

  Pentru mine esti un “curator” al altor N bloguri pe care nu am timp sa le urmaresc zilnic, pentru asta iti multumesc.

  Spor in continuare la postat multe decenii de acum inainte.

 2. Felicitari si La multi ani in continuare! Multumesc pentru informatiile care le share-uiesti cu noi! Blogul tau e setat mereu ca HomePage in browser…:), alaturi de Google…:)!

 3. @tzup: Multumesc. Daca as si posta pe cit de mult citesc probabil ca as pune 20 articole pe zi. Asa pun doar ce merita cu adevarat.
  @Deltady, @ Klaudinho: multumesc

 4. La multi ani!
  Sper sa ne mai delectezi in continuare cu postarile cu care eu unul m-am obisnuit sa imi alimentez pasiunea pentru tehnologia informatiei si nu numai!

 5. La multi ani, Adrian, sa ne traiasca boio.ro… Te urmaresc de la “foarte inceputurile” blogului citesc pagina zilnic, la cafeaua de dimineata sau chiar la semafor…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*