stirile vin si pe twitter

esti abonat la contul de twitter al lui Adrian Boioglu? nici nu stii ce pierzi, daca nu ai facut acest pas.

mi-am format obiceiul de a publica acolo informatiile care nu merita “atentia” unui post pe boio.ro. ca sa nu mai zic ca poti sa-ti legi contul de twitter de SMS si sa primesti informatiile imediat.

de exemplu, in seara asta am scris despre primul iPhone gay roz aparut la vanzare. si nu e vopsit, ci asa e el de la natura. poate ca e primul din viitoare serie lansata de apple.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*