Incompetenta in sinul Apple?

ce faci cind intri intr-un Apple Store, asculti un angajat Apple pentru 5 minute si iti dai seama cit de imbecil e omu’?

Sper ca Apple isi scoleste angajatii mai des si ca asta de azi doar a chiulit de la cursuri. Am mers in Apple Store din Galleria Mall (Ft. Lauderdale, Florida). M-am uitat putin la jucarii, am moderat cinci comentarii si am raspuns la alte trei si mi-am facut putin de lucru pe net. In spatele meu avea loc un fel de seminar despre iPhone: vo 15 oameni, majoritatea cu virste peste 40 ani, stateau cu telefonul in mana si luau lectii de la angajatul Apple. Nimic mai normal, zic si ii ignor in continuare.

In primele minute mi-au trecut pe linga urechi atitea tampenii spuse de Apple-boy-ul in tricou albastru incit imi venea sa merg sa tin lectia in locul lui.

Printre alte aberatii, omul era convins ca ultimul firmware aparut pe piata este 3.1. Ce facem cu 3.1.2, insa? Le-a bagat oamenilor in cap ca Skype nu merge pe 3G si nici nu va merge vreodata. AT&T nu e de aceeasi parere de citeva zile… Albastriul avea impresia ca tastatura iPhone e una greu de folosit si ca pentru asta exista dictionarul. DIn punctul lui de vedere, decit sa cauti literele, mai bine lasi dictionarul sa te corecteze… WTF?

Din pacate nu am avut timp sa mai pierd nici un minut. Tu ce i-ai fi zis “expertului”?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Am fsot pus in situatii asemanatoare si niciodata nu am reusit sa ma abtin sa nu corectezs persoana care nu avea dreptate. Deci, as fi intervenit, cu bun simt, cu un ton neagresiv, mi-as fi cerut scuze ca il intrerup si l-as fi corectat.

  2. Simplu :) Shoot yourself :P
    Nasol, daca cei din state sunt asa de varza, ce sa mai zicem de cei din romania…mai bine nu ii intrebi pentru ca pleci din magazine Apple nelamurit, ultima oara cand am intrebat un “mester” din magazin am plecat si mai nedumerit.

  3. eu nu cred că a greșit așa mult. 3.1.2 este ultimul firmware, dar nu unul major (oricum face parte din 3.1; er altceva dacă spunea că 3.1.0 e ultimul firmware). despre skype nu ştiu, s-ar putea să nu fi ajuns încă la urechile lui, iar cu tastatura îi dau dreptate total (și nu numai eu).

    nu toată lumea È™i-a făcut “chip cioplit” din iPhone, chiar dacă lucrează pentru Apple.

  4. Credeam ca doar baieti de la Istyle bucuresti sunt incapabili,dar se pare ca si la nivel inalt sunt habarnisti..oare ce cauta ei acolo :D?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*