ce nu stiai despre iPhone 1.1.3

at&t pregateste suprize noi si de data asta se orienteaza cu o oferta super tare pentru cei mai mari utilizatori de smartphone-uri din lume america.

pe 21 ianuarie vor da drumul la contractele pentru companii. asta inseamna ca iti poti configura mailul companiei, cu setarile de siguranta aferente pe iPhone.

evident ca inregistrarea in program va fi legala asa ca nu e pt noi astia cu next sim si ca sa fie siguri ca lumea nu ii trage pe sfoara, at&t au pregatit o noua forma de inregistrare prin itunes.

si chestia buna e ca iPhone-ul va fi mai ieftin daca e luat pe firma. cu 25 $. macar e ceva…

iPhone 1.1.3 a mai adus insa si alte jucarele mai putin stiute: pentru prima data tastele pot fi apasate cite doua in acelasi timp. asta inseamna ca poti sa tii apasat butonul shift si sa scrii cu litere mari. salvezi timp. alte functii sunt legate de numarul maxim de mesaje care pot fi stocate in iPhone care a crescut de la citeva sute la 17 mii. eu nu cred ca as stringe atitea intr-o viata…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*