Blackberry nu ne lasa in pace

Viitorul sistem de operare pentru Blackberry, ajuns la versiunea 6 seamana izbitor cu o combinatie intre windows mobile 6 si iPhone. Cu o inclinatie periculoasa spre WinMo.

Ei incearca, noi ii ignoram…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. ma bucur pentru acest update al os-ului lor, am avut iphone 2g, iphone 3g si in acest moment am un 3gs de 32gb….dar pot spune ca ma gandesc deja serios sa-mi iau un blackberry bold 9700…dupa o folosire de 4 ani a iphone-ului pot spune ca deja m-am plictisit oarecum de el…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*