mai important decit viata?

un inginer angajat al companiei care produce iPhone s-a sinucis dupa ce i-a fost furat din apartament un prototip. Si nu orice fel de prototip, ci acela pentru iPhone 4G.

Omul s-a trezit cu apartamentul scotocit de hoti asa ca nu a putut sa suporte eventualele consecinte de la Foxconn sau Apple si a decis sa sara de la etaj.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

12 Comments

  1. stirea asta da peste nas unora care te contraziceau cand ai spus ca in curand va exista o conferinta in care se va lansa adevaratul iphone 4g:d…bafta in continuare

  2. yo nu prea cred de astea hai sa fim seriosi,pt un telefon si eu am 3gs de 32 gb ,da daca mi l-ar fura nu m-as arunca de la etaj mi-as lua altul ,si eu cred ca prototipurile nu au ce cauata in dulap la angajatii acasa ,hai sa fim totusi seriosi,crede-ti ce vreti de altfel

  3. asa cred si eu…un prototip ce va aduce incasari de sute de mil in urmatorii ani sta cel putin intr-un seif…:)))

  4. :)) tare asta. si eu am vila la snagov.. daca mi`ar lua foc doar nu m`as spanzura.. mi-as face alta.. eventual la sinaia..

  5. @calin: problema este ca este vorba despre iphone 4g , nu despre un 3gs care deja a aparut , este munca a sue de angajati, si acel telefon nu are o valoare materiala mare ci ….pur si simplu este un viitor al unor oameni……daca era un 3 gs iti zic eu sigur ca nici macar nu striga politia …ca isi lua altul gratis ….:) bafta tuturor

  6. in cazul in care sa zicem ca ar fii adevarata toata povestea(desi nu cred:P)…omul,dupa parerea mea face parte din categoria celor slabi de inger..care se ascund in spatele tehnologiei(fiind exacta)…in loc sa incerce sa citeasca,sa asculte si sa simta oamenii…sunt persoane care nu au nimic in afara de “exact”…si cand crezi ca nu mai ai nimic…probabil ai si astfel de reactii…acum depinde de caracter…suntem unici…

  7. sper sa apara un model si mai bun de iphone. 3GS nu imi ofera prea multe fata de 3G. astept un iphone bun, si acum, daca tot s-a sinucis omul, sa vedem si noi prototipul.

  8. poveste e fake,cu sa tii un prototip de iPhone in casa unui angajat? Dar sper totusi sa apara un iPhone 4G

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*