daca nu Google, atunci cine?

toata lumea a vazut mizeriutza cu cit de rau e google. da, avem haters pentru orice mare companie/produs, asa ca google nu putea sa scape.

Multe din chestiile enuntate acolo sunt trase rau de par.

am o singura intrebare: google da poporului produse si le da bine si gratis. exista alternative dar sunt slabe. in loc sa faci astfel de site-uri patetice nu e mai simplu sa vii cu un produs mai bun?

am auzit ineptii de genul telefoanele mobile iti prajesc creierul, google te face idiot, RFID iti fura sufletul, fertilizarea in vitro e impotriva naturii… Oameni buni, suntem in 2009. Tehnologia ne face viata mai usoara, nu ne indobitoceste. Daca vrei sa traiesti la tara, sa cultivi cartofi si sa ii vinzi in piata, nu te impiedica nimeni. Lasati-ne pe noi, astia care avem treburi mai importante, sa ne folosim de tehnologie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*