Iris si Puya – O lume doar a lor

Nu stiu daca sa ma bucur pentru Puya, sau sa-i plang pe Iris. Melodia asta era foarte buna doar daca era cantata de Iris. Nu inteleg de ce a fost nevoie sa-l aduca pe Puya. OK, fie inteleg. E chestie comerciala si Iris a acceptat asta pentru ca incepeau sa piarda teren in fata altor trupe din Romania.

Nu zic ca nu am ascultat si melodii ale lui Puya, dar el face parte dintr-o alta liga.

via

Update: Moise Guran a incercat sa-l scoata pe Puya din piesa. Guess what? Piesa suna chiar mai bine!

Poti sa o asculti aici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. N-as crede ca-i o chestiune de marketing pe cat e de prietenie. Daca doi oameni nu se inteleg nici nu cred ca vor incerca o colaborare ;)

  2. Nu comentez prea mult despre colaborare, deoarece eu sunt fan hip-hop si poate as fi subiectiv. Insa puteau colabora cu multi alti artisti / voci ale unor rapperi romani care sunt mult “peste” Puya (Ombladon, Doc, etc.).
    PS: Poate era mai corect sa pui link-ul oficial, care cred ca este asta:
    http://www.youtube.com/watch?v=FvkQ-ooPl_c
    Numai bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*