cum ai schimba boio.ro – runda finala

ok people, acum e sansa cea mare.

boio.ro se imbraca in haine noi cit de curind posibil. ai avut ocazia sa vezi deja viitorul logo boio.ro . asa ca daca e cazu mai lucram si la ce ne place si ce nu.

ceva de comentat? ce iti place? ce nu iti place? cum ai schimba boio.ro? ce vrei sa vezi in sidebar? dar posturile cum le vrei? cu ce culoare vrei titlurile?

lasa o idee mai jos si incerc sa o adaptez noilor… haine.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

 1. 2 coloane pe dreapta, ceva tab-uri ca să nu mai fie kilometrică coloana din dreapta dacă un articol e scurt… Sunt curios!
  ____________
  Kesepian.eu

 2. @adrian: mi-am cerut scuze fata de cititori deja pt asta. motivul nu este legat de trafic ci de faptul ca prin intermediul feed-ului articolele au fost furate de diferite site-uri de stiri sau bloguri.

  @kasepian: esti pe aproape ;)

 3. un buton care sa ma duca jos pe pagina/la ultimul post in caz ca intru de ex “suport tehnic”…de pe ifon binenteles :D.
  RESPECT

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*