Bing pentru iPad cu “Lasso”

Nu zic ca Microsoft nu e inovator. Ba din contra, jucaria asta pentru iPad e chiar interesanta. Problema cea mai mare este ca discutam de Bing.

Nu stiu pe absolut nimeni care foloseste Bing in loc de Google pentru orice cautare. Chiar am incercat sa ma joc cu el in citeva randuri, dar rezultatele cautarilor erau fie incomplete, fie nu ma ajutau deloc.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. aplicatia este realizata frumos ptr ios, insa ideea ei mi se pare una destul de banala si sunt sigur ca nu ar fi greu deloc sa o modifice cineva astfel incat sa caute pe google. spun ca este destul de banala ptr ca mai nou avem copy paste. deci face ce poti face cu 2-3 clickuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*