Best Prompter Pro – pentru jurnalistul din tine

Mi-as fi dorit sa am aplicatia asta pe vremea cind eram lucram la TVR sau Pro TV. Nu cred ca as fi avut nevoie, pentru ca puteam sa vorbesc liber, fara probleme. Iar pe Nokia 6310i nu functioneaza oricum.

Best Prompter Pro este facuta pentru iPad si merita din plin cei 8 dolari de pe “eticheta” (50% reducere pina pe 28 februarie). Aplicatia este ideala pentru cei care vor sa fie profesionisti ai discursurilor, pentru studenti, profesori, muzicieni si oricine are nevoie de note sau un scenariu in fata.

Aplicatia este excelent desenata si are o gramada de optiuni de formatare. In plus, poti sa o folosesti “in oglinda” exact ca pe un prompter adevarat. Textul nu e static: face scroll automat sau cu un simplu gest pe ecran si poti sa il pui pe timer sau sa setezi viteza. Poti sa adaugi orice fragment de text cu copy/paste sau scenarii/carti intregi prin intermediul iTunes.

Si daca asta nu era de ajuns, aplicatia te lasa sa inregistrezi paragrafe intregi pentru fiecare script in parte. Poti sa ii perfectionezi in felul asta discursul si sa vezi cit dureaza fiecare fragment in parte. Daca vrei o a doua opinie, poti oricind sa trimiti unui prieten/coleg un fragment audio sau text.

boio.ro pune la bataie doua promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga “Best Prompter Pro” http://is.gd/p3rllK pe boio.ro “.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv) in care sa spui la ce te-ar ajuta o astfel de aplicatie.

Castigatorii sunt: Mihai si innfs. Ii astept cu un email pina pe 4 martie. Codurile nerevendicate se duc la alti cititori boio.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*