back-up dupa 2 ani

inca putin si termin primul mare back-up dupa aproape doi ani.

nu am multe date, dar toate sunt extrem de importante. am 2 wd passport si un alt flashdrive extern pe care vor ajunge toate datele mele de pe laptop. le voi avea in 3 exemplare. ca sa fie…

nu, nu am avut probleme nici cu blogul nici cu laptopu, dar fiind in concediu, am mai mult timp liber si imi permit. in plus vreau sa fac un swap de hdd  intre laptopul meu si unul nou asa ca o sa ma distrez vo 2 zile cu instalat XP si toate cele.

ce mi se pare interesant este ca, daca in urma cu un an 15 giga imi erau mai mult decit suficienti pt C: acum 25 cred ca o sa-mi fie la limita. nu ca ar conta cu noul hdd de 250 giga…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*