BattleSheep – atacul oilor kamikaze

Concurs: Vezi la finalul cine a castigat un promo-code pentru BattleSheep.

Nu ai castigat? Verifica des sectiunea de concursuri de pe boio.ro.

Povestea BattelSheep este simpla: oile au spravietuit o catastrofa si se lupta acum sa castige teritorii. Numai ca singura metoda de atac al dusmanilor este plantarea de bombe.

Ca sa scapi trebuie sa fii rapid. Ai de gasit bombe pe care trebuie sa le arunci in dusmani. Jocul este disponibil atit pentru iPhone cit si pentru iPad, iar video de mai jos spune totul despre cit de usor sau dificil este sa invingi celelalte oi.

Asa cum te-am obisnuit, boio.ro pune la bataie 4 promo-coduri pentru acest joc: unul pentru iPad si 3 pentru iPhone. Pasii de urmat sunt mai usori si nu ai de concurat impotriva oilor explozive pentru a castiga.

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga BattleSheep pentru iPhone si iPad http://is.gd/gAPte pe boio.ro “.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Castigatorii sunt: Yoegyu, Dorin, SergiuD si Andy. Primul care revendica promo-code-ul pentru iPad se poate bucura de versiunea HD a jocului. Ei sunt asteptati cu un email pina pe 9 noiembrie. Codurile nerevendicate vor fi oferite cititorilor boio.ro intr-un alt concurs.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.