iOS 7 in imagini

Pe scurt, imi place.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

13 Comments

 1. @adrian, salut, dar nu crezi ca se simte esenta aia a lui steve? pare interesant intr-adevar dar totusi…este 10 iunie si ios 7 – coming this fall…?!

 2. @alin: se simte esenta lui Ive. Daca e sa tii cont de modul la care lucreaza Apple, Steve Jobs a vazut schitele pentru acest sistem de operare si si-a dat acordul.

  In privinta datei de lansare, nimic neobisnuit. iPhone a fost prezentat in ianuarie si lansat in iunie.

 3. Este diponibil pentru devs de acum. In toamna o sa fie disponibil odata cu 5s.

  @Adrian: Cum sa nu iti placa Helvetica Nueue Light! :) Chestia cea mai enervanta la Android sunt fonturile … customizabil sau nu … pe un S4 cu ecran superb, trantesc cel mai banal font … clueless.

  Mac Pro .. in sfarsit!
  Haswell…welcome!
  Mavericks … scaparam si de feline!
  Radio…nu strica…. dar iconul e cel putin ciudat.

 4. Acum va incepe Samsung sa urle ca Apple i-a copiat design-ul “plat” de la S4 (macar aplicatia de weather parca e identica).

 5. e vorba de viitor, se foloseste peste tot Flat-Design, adica simplu care nu consuma resurse multe pentru ca e facut numai din culori nu din “imagini” cum vedeti si alte siteuri Flat-Design.

  arata bestial noul iOS 7, cum am zis Apple devine colorat :P

 6. Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt derutat.
  M-am jucat cu noul IOS 7 si am retrait impactul avut de Windows 8. (negativ)

  Aveam de gand sa pun si pe al meu telefon Beta 1, dar m-am potolit.
  Pur si simplu ma enerveaza noul design.

 7. N-am citit prea multe despre iOS 7 asa ca intreb aici:
  – pot sa-mi creez profile? …acasa, masina, sedinta etc

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*