Let.ter – trimite emailuri si atit

Uneori ai nevoie doar sa trimiti un email. Pentru asta nu trebuie sa deschizi Gmail sau Mail.app, ci ai nevoie doar de o fereastra mica in care sa treci citeva fraze si apoi sa-i dai send.

Asta au avut in minte si developerii Let.ter. Aplicatia pentru OS X Mavericks este foarte usor de setat si merge fara probleme.

Interfata este usor de folosit si poti sa scrii si in Markdown. Poti sa o testezi timp de 7 zile si apoi sa o cumperi pentru 3.99 dolari.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*