un "national treasure" nehotarit

ai vazut “national treasure: book os secrets”? e un film interesant. eu l-am vazut pe sarite. mi-a atras atenta un amanunt funny. creatorii au ales sa promveze un produs microsoft si unul de la apple la un minut diferenta.

partea funny era ca ambele produse erau oarecum exagerate: de la apple aveam un macBook negru. cel putin asa aparea intr-un cadru mai larg. cind ii arata ecranu semana cu orice alt laptop cu o interfata care aducea a software-urile alea de agenti secreti care cauta ceva si gasesc orice informatie despre oricine.

putin mai tarziu il avem pe tatal lui nicolas cage care se uita la teve pe msn. acu nush… poate ca msn da si stiri in format video fara nici un logo de la vo televiziune…

interesant este ca nenea opreste video (si de fapt inchide ecranul pc-ului sau …doar minitorul) cu o simpla apasare de Enter.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*