luptatoru

cum poate piedone sa lupte pt tine daca nu e in stare sa lupte pt a mai da jos citeva kile.

sau macar sa lupte pt a da jos de pe el pijamalele si a pune un costum.

sau macar o salopeta daca tot se pune pe treaba…

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Un personaj nedemn de increderea cetatenilor. Poate se crede justitiar din cauza numelui imprumutat de la Pedone adevaratul, insa la sectorul pe care si-l doreste acum a fost seful inspectorilor multa vreme si in afara de circul de prin piete cu televiziunile dupa el nu a facut mare branza.

  2. erata: omul a fost la sectorul 6 seful inspectorilor. Nici prin gand nu-mi trecea ca ar vrea la alt sector din cauza asta am confundat sectoarele. Oricum activitatea lui de inspector era vizibila doar la tv cum spuneam caci in realitate traiasca spagile ;)

  3. Asta cu sectoarele m-a confuzit si pe mine.

    Omu se batea cu caramida in piept la 6, acum vad ca spune ca sta in 4 de cand lumea… pai si ce cauta la 6?!

    In sfarsit, pe mine ma ia groaza, pana acum avem candidati… belea!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*