banii de la microsoft si scrisorile in lant

iar primesc mailuri de la toti oamenii fraieri care cred ca daca vor trimite un email la toti din adresa vor castiga 24 mii de dolari.

ca sa nu mai zic ca prin binevointa domnului

Vasile Vitan
Sef serviciu SITI
BCR SJ Sibiu
0725690113
0725690143

avem si traducerea in limba romana a celebrului mail. oare sefii lui de la BCR Sibiu stiu cu ce se ocupa nenea vitan la serviciu?

btw, sa-i dea cineva un sms sa-i zica ca e fraier si ca nu o sa castige banii de la microsoft niciodata

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Daca n-ar fi si “naivi” din astia n-ar fi totul in ordine. Ma tot intreb ce gandesc ei…probabil “dar daca e adevarat? mai bine dau”…
    Si asa se inmultesc prostii…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*