iPhone copy/paste tutorial

in sfarsit o jucarie pe care cu toti o asteptam de mult.

iCopy este prima aplicatie care te ajuta sa faci copy/paste dintr-o pagina in alta de net sau de pe web pe email. din pacate nu avem inca optiunea de copiere pe sms sau de pe sms.

ai 2 metode de a instala iCopy: fie il pui ca bookmark la firefox, internet explorer sau safari (sau ce browser ai default) si apoi il sincronizezi cu iphone, fie intri de pe telefon pe http://www.biocow.com/iCopy/ si urmezi instructiunile de pe ecran. eu l-am instalat deja si il tin acolo. poate fi util.

mai jos ai 2 filme facute chiar de autorul aplicatiei in care este demonstrat modul de lucru cu iCopy.

copiere de pe o pagina pe alta de safari:

copierea de pe net pe email:

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. iPhone tutorial - cele mai bune/folositoare aplicatii | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*