bani sau zambete?

in cultura americana bacsisul e luat din prima, fara regrete si cu un gest firesc. la fel este si dat.

exista insa ceva mai presus decit bacsisul si anume zambetul si multumirile. uneori ele conteaza mai mult si fac ca gestul de mai sus sa nu para fortat.

stiu ca multi ar zice… de multumiri e plin podul…. uneori insa esti pus in situatia de a alege. si nu sa-ti alegi felul de “apreciere” din partea celui pe care l-ai ajutat ci mai mult sa alegi felul in care te vei impaca doar cu gandul ca ai primit un multumesc din inima si o strangere in brate sau ca ai primit bacsis.

is it just me?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Lasa ca sunt uni barmani care se uita inca urat la tine ca nu le-ai lasat bacsis sau ca le-ai lasat prea putin

  2. @razvanserbu: nu ma refeream la acel “gratuity” de pina la 15% care apare pe chitanta atunci cind cumperi ceva ci la tips – banii pe care ii dai omului pe linga chitanta sau altele..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*