disperare pe ultima suta de metri

In downtown Miami sunt 2 categorii de vanzatori de telefoane: cei care vor sa scape de iPhone si cei care vor sa scape de iPhone si se bazeaza pe prosti.

in prima categorie intra cei care vind iPhone cu 600 dolari. telefonul e deblocat cu ziphone si baietzii nu se obosesc sa scoata iconitza cu Z de pe ecran sau sa instaleze ceva pe el. nici macar patch-urile de baza.

din a doua categorie fac parte cei care vind iPhone cu aproape 800 dolari. ei sustin ca au versiunea a 2-a de iPhone, adica “ala nou”. si au dreptate intr-un fel: este vorba despre iPhone-ul de 16 giga. dar nu e versiunea a 2-a. fraierii pun botul si cumpara tot ce au hotii in stoc. atentie: nu vorbim despre dealerii at&t, ci despre magazinele de electronice de la orice colt.

problema mai mare este ca omul nu stie cind apare iPhone 2.0 si crede in ce il minte vanzatorul. mai mult decit atit, el e convins ca va cumpara un telefon 100% functionabil si observa ca nu e chiar asa…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*