feed list: ziare vs bloguri

am in lista de feeduri 167 adrese. unele le tin pt ca ma distreaza, altele pt ca merita si altele pentru ca am nevoie de ele.

update-urile la lista din ultima vreme au insemnat mai mult stergerea unor feed-uri care devenisera neinteresante.

un singur lucru am observat ca ramane constant: nr blogurilor din feed reader este mereu mai mare decit cel al ziarelor. ca sa fiu mai exact nu am decit 4 ziare romanesti. si pe alea nu prea le citesc… decit cind/daca imi aduc aminte.

asta se intimpla pt ca respectivii fie nu dau stiri bune, fie le dau prea tarziu fie le copiaza prost.

in ultima vreme nu am prea reusit sa gasesc nici un blog/ziar atragator. la mine e mai greu sa ajungi in feed reader. dar cind ajungi te mentii. nu mai apare nici un scriitor interesant? nici un blogger care are ceva de spus?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*