luni, ora 19.00

boio.ro urmareste pentru tine intr-o sesiune de live-blogging nouatatile apple.

tu ce vrei sa mai lanseze apple? un iPhone nou? un iPhone mai ieftin si mai bun? un macTablet?, un macook mai ieftin si mai bun?

lasa imaginatia sa zboare in comentariile de mai jos!

ps: stiu ca wwdc incepe la ora 20:00 (ora romaniei) dar lucrurile bune se afla mai intai la boio.ro ; )

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Eu nu vreau Iphone nou. E ok asta! Posibilitatile sale nu sunt nici 50% exploatate. Daca vroiam 3G, camera mai buna sau GPS pe telefon, nu imi luam Iphone! Vreau firmware nou care sa poata fi spart la fel de usor ca si pana acum, vreau appstore “compatibil” cu telefoane hackuite si totul gratuit. :) Cred ca luni o sa fiti dezamagiti. (nici 10% din aplicatiile pe care le folositi acum nu or sa mai fie compatibile cu 2.0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*