viral, da’ sa stim si noi

la ce face reclama filmuletzu de mai jos? vad cam multe telefoane samsung, vechi si najpa. pina acum stim doar de un link catre un site oldanez.

urmareste filmul in HQ. merita!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

  1. vocile si ideea cu orasu gol si cerul distrus asa, parca e jocul Half Life 2. aia cred eu ca ar fi. chiar prea multe asemanari, o fi vreo reclama la joc, sau poate chiar o consola noua, xbox, playstation.. who knows :P

  2. ii un demo dupa jocul Half Life 2 probabil ca undeva in viitorul apropiat cineva o sa faca si un film. Abia astept.

  3. face reclama la filmul half-life, facut dupa jocul half-life… asta cred eu (parca elicopterul si cu aia inalb sunt din jocul ala)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*