ba nu avem flash pt iPhone

azi dimineata un cititor ma tot indemna sa dau pe blog stirea cu flash pe iPhone.

l-am refuzat politicos. si stiam de ce o fac: era dor o speculatie preluata de multi si interpretata gresit. inclusiv de citeva site-uri “serioase” de la noi.

acum baietzii se trezesc din somn si isi dau seama ca nenea ala de la adobe nu a zis ca vine flash pe iPhone si ca de fapt a vorbit gura fara el…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. am si eu un iphone pe care mi l-am luat de 2 zile…si sunt nemultumit ca nu ma tine bateria decat o zi…adevarul e ca am stat ceva pe net si am si vorbit…dar sa ma tina doar o zi…si cu setarile amintite pe blog…cred ca e ceva in neregula…:(

  2. @divoxretsim: daca ai urmat instructiunile de pe boio.ro legate de prelungirea vietii bateriei si ai aceeasi problema iti recomand sa dai un restore la 114 si apoi sa-l redeblochezi.

    acum mai e si altceva… daca tu intri pe net, asculti muzica, vezi filme, poze etc e normal sa te tina chiar mai putin de o zi. daca il tii numai pt telefon si atit si bateria se consuma atit de repede inseamna ca telefonul e cu probleme. daca poti, mergi la cel care ti l-a vandut sa-l schimbe…

  3. salut
    am si eu o intrebare: daca navighez pe internet de pe iphone si sant pe un blog nu imi arata filmuletele de pe youtube, ce trebuie sa fac, se poate instala ceva?

1 Trackback / Pingback

  1. am avut dreptate | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*