carti versus internet

asa de ciudat mi s-a parut sa aud o prietena spunindu-mi: “uite ce carti si-a mai cumparat sotul meu…

nu sunt dependent de informatia de pe net, dar cind poti gasi aproape orice online, de ce sa mai dai bani pe carti?

in plus nici nu ai ctrl+F pt carti : D

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Nu cred ca ai renunta tu la cartile tale pt carti de pe net!!! Nu cred ca ai aceeasi senzatie si aceeasi traire cand dai doar page down, ca si cand ai tine cartea in mana si ai citi-o! O fi tehnologia asta de folos, da ce sentimente placute cand te duci in biblioteca, iei o carte buna (de ex. Fratii Jderi), o rasfoiesti un pic la inceput si incepi sa o citesti (oare nu-ti mai aduce aminte si de vremea cand erai in liceu, sau generala si citeai cu drag? Vremuri apuse dar de neuitat!)
    Personal, nu as inlocui o carte cu un fisier in veci!!!
    Sa mai ai si un autograf de la autor….hmmmm

  2. subscriu la ce s-a spus mai devreme dar consider ca mai joaca un rol important si gradul de snobism al fiecaruia. unora le place sa aiba rafturile pline in biblioteca, pentru ca da bine la musafiri si in plus cartile noi au niste coperti foarte foarte misto, culori variate, fonturi smekere, chestii si da o nota intelectuala sufrageriei.

    eu personal sunt un mix din cele doua: imi place foarte mult sa citesc cartea propriu-zisa, nu suport sa citesc de pe laptop, iphone mai mult de un articol dar in acelasi timp sunt si snob pentru ca rafturile pline cu carti luate de mine ma fac sa ma mai “dastapt” de cat sunt de fapt.

    numai bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*