5 Comments

  1. Nu cred ca ai renunta tu la cartile tale pt carti de pe net!!! Nu cred ca ai aceeasi senzatie si aceeasi traire cand dai doar page down, ca si cand ai tine cartea in mana si ai citi-o! O fi tehnologia asta de folos, da ce sentimente placute cand te duci in biblioteca, iei o carte buna (de ex. Fratii Jderi), o rasfoiesti un pic la inceput si incepi sa o citesti (oare nu-ti mai aduce aminte si de vremea cand erai in liceu, sau generala si citeai cu drag? Vremuri apuse dar de neuitat!)
    Personal, nu as inlocui o carte cu un fisier in veci!!!
    Sa mai ai si un autograf de la autor….hmmmm

  2. subscriu la ce s-a spus mai devreme dar consider ca mai joaca un rol important si gradul de snobism al fiecaruia. unora le place sa aiba rafturile pline in biblioteca, pentru ca da bine la musafiri si in plus cartile noi au niste coperti foarte foarte misto, culori variate, fonturi smekere, chestii si da o nota intelectuala sufrageriei.

    eu personal sunt un mix din cele doua: imi place foarte mult sa citesc cartea propriu-zisa, nu suport sa citesc de pe laptop, iphone mai mult de un articol dar in acelasi timp sunt si snob pentru ca rafturile pline cu carti luate de mine ma fac sa ma mai “dastapt” de cat sunt de fapt.

    numai bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*