boio.ro – schimbare de "punch line"

nu stiu daca ai observat. de o zi am 2 “motto-uri”. pe linga cel clasic si de acum suficient de cunoscut si apreciat (Blog mai sus) a mai aterizat unu:

boio.roTECH da’ rau

nu e cazu sa mai spun ca am o lista lunga cu idei d-astea. de data asta insa mi-a venit pe loc si l-am si instalat pe header. astept opinii. pe mail sau in comentarii, mai jos…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*