cum sa deblochezi iPhone 1.1.3 si 1.1.2 OTB

am tot discutat despre metoda lui GeoHot. merge, e testata si e ok.

zibri scoate si el o metoda presupus mai simpla. care dureaza mai putin si nu presupune cunostinte complicate sau surubelnite si pistoale de lipit.

eu nu am testat-o asa ca nu pot sa ma pronunt asupra ei. exista insa informatii ca ar merge.

am testat metoda cu un 1.1.2 si merge excelent. in 3 minute aveam un telefon deblocat. din cite inteleg e la fel de usor si cu 1.1.3. un tutorial f simplu e AICI.

daca ai un 1.1.2 instaleaza iWorld. daca nu il gasesti cauta la surse BigBoss si instaleaza-l mai intai apoi vei avea si iWorld.

la 1.1.3 problemele aparute sunt legate de faptul ca anumite aplicatii destul de folosite gen customize sau summerBoard nu mai merg. nu ca asta ar fi o problema. functia de telefon conteaza, nu?

daca nu ai alta solutie… well… incearca si asta. daca iti deblochezi iPhone-ul cu 1.1.3 in felul asta poti sa postezi un comentariu mai jos.

ti-a placut acest post? aboneaza-te la FEED! e gratis.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. va rog mult ajutor~~~!! AM un iphone 3g s si nu se mai aprinde..s-a stins dintr-o data,si akm nu se mai aprinde..ce sa fac?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*