Axis Communications anunță lansarea unei camere dedicate monitorizării transportului public

Axis Communications anunță lansarea unei camere dedicate monitorizării transportului public

Axis Communications, lider global în echipamente video de rețea, anunță lansarea AXIS P3925-LRE, o cameră robustă, compactă, dedicată supravegherii la exterior.

Camera este optimizată pentru domeniul transporturilor, respectând standardele specifice, inclusiv EN50155 și EN45545-2. Este concepută special pentru monitorizarea zonelor laterale ale autobuzelor, trenurilor și vehiculelor de transport. În plus, poate fi utilizată pentru identificarea nevoilor de întreținere a materialului rulant, cum ar fi nivelul de uzură al patinelor de contact ale pantografului.

Modelul oferă o calitate superioară a imaginii, la o rezoluție HDTV 1080p. Cu ajutorul tehnologiei Forensic WDR, camera oferă imagini de înaltă calitate, chiar și atunci când scena prezintă atât zone întunecate, cât și zone luminate. În plus, tehnologia Lightfinder oferă imagini de înaltă claritate în condiții de luminozitate scăzută. Deoarece este echipată cu sistem de iluminare cu infraroșu (IR), camera poate fi utilizată pentru supraveghere și în condiții de întuneric complet.

Caracteristicile principale includ:

  • Respectă standardele EN50155 și EN45545-2;
  • IR și stabilizare electronică a imaginii (EIS);
  • Lightfinder și Forensic WDR;
  • Mod de latență scăzută;
  • Firmware semnat și funcție de boot securizat.

Camera dispune de caracteristici de securitate avansate, precum firmware semnat și funcție de boot securizat, pentru a preveni accesul neautorizat și a proteja sistemul. În plus, deține o funcție de detectare a șocurilor, putând trimite către operator notificări automate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*