all you can eat

trei feluri de fripturi de vita, 4 feluri de carnati, copane si piept de pui la gratar, rulou de porc si friptura cu ananas si alte bunatati mi-au umplut azi masa de prinz. o plimbare la mall inseamna de obicei si o ocazie pentru o masa mai deosebita. de data asta insa, am descoperit ceea ce imi lipsea de muuult.

sunt un gurmand. iar “the knife” mi-a alintat azi simturile. restaurantul e in bayside – un fel de port turistic mai mic, plin cu yachturi si barci ale oamenilor cu bani din Miami. la doi pasi de downtown, carciuma e ascunsa la etajul doi al unei cladiri plina de magazine. ca sa ajungi la ea trebuie sa treci prin niste “tarabe” cu mancare care arata si miroase cel putin indoielnic.

the Knife este separat prin niste usi mari de lemn de restul. te intimpina o sud-americanca bruneta care te conduce la o masa. privelistea e superba: portul turistic in prin plan si undeva in zare portul comercial si cladirile din South Beach.

ne-am asezat la masa ca orice oameni normali. vine o alta bruneta – Beatriz, care ne intreaba daca e prima data cind venim. mda, era prima data… fata ne lamureste ca restaurantul e “all you can eat” asa ca salad-bar-ul, gratarul si toate cele ne snt la discretie.

pe linga fripturile dupa care salivez si acum fetele ne dadeau ridichii, branza si rosii, masline si vo 6 feluri de salate. retetele erau toate din argentina. si seamana asa de muuuult cu alea de acasa…

preturile sunt mai mici decit in orice restaurant din zona: 16 dolari pentru “all you can eat” si o bautura (bere, suc sau vin). sucurile sunt de tip “fountain” adica fetele iti umplu paharul imediat ce da semne ca se goleste.

daca vrei o sticla intreaga de vin si un desert poti sa treci la meniul complet – cel de 20 dolari. merita!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. …intotdeauna mi-aplacut sa mananc in bayside la hooters!!!… vesnicele chicken wings naked, mild, blue cheese si bineinteles pitcher-ul de bere la gheata!!!
    si sa nu uitam de privelistea de 1.000.000 de dolari!!!!!
    bucura-te de viata! un fost “angajat” la CCL

  2. @j00p: hehe… eram cu nevasta. nu imi permit. ai fost la “the knife”? chiar e mijto.

    am fost la hooters de 2 ori in LA. frumoasa priveliste si acolo si nici nu trebuia sa ma uit pe geam ca sa o vad. era pe acolo, printre mese, printre scaune, la bar …

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*