August – deschide casa cu un iPhone

Inca nu sunt convins de gradul de siguranta pe care il prezinta o astfel de incuietoare, dar pina la urma nici una normala nu rezista in fata unei rangi.

August o sa coste 200 dolari si arata si se misca asa cum trebuie sa arate o incuietoare din secolul 21.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. inteleg ca poti sa deschizi si “old fashin way” dar ptr asta tot trebuie sa apesi unlock pe iphone. si cand ramane incuietoarea fara baterie sau iphone-ul? sau cel al invitatului din alt oras ca s-a jucat angry birds tot drumul?:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*