roExchange – cursul valutar, la timp

In AppStore sunt citeva aplicatii de iPhone care fac acelasi lucru: iti ofera cursul valutar. De ce as alege roExchange? Pentru ca nu vrei sa cauti functionalitati in mai multe aplicatii, atunci cind poti sa ai una completa.

Developerul roman al roExchange spune ca ea este disponibila in Engleza, franceza, germana si romana. O deschizi si vezi cursul valutar al momentului imediat. Daca vrei istoria unei anumite valute sau detalii suplimentare, poti sa sapi si sa te adancesti in acest domeniu.

roExchange are 30 monede pentru cursul valutar oficial al BNR si cursul folosit de alte 26 banci din Romania care se actualizeaza in fiecare ora. Ai mai multe tipuri de convertoare, un grafic valutar interactiv si istoria valutei.

boio.ro pune la bataie 3 promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga roExchange pe boio.ro http://is.gd/eAKe8N “.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti pe 1 iunie 2013.

Update: castigatorii sunt @ervinszasz, @MorosanuAdi si @virinel

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

18 Comments

1 Trackback / Pingback

  1. Cursul valutar vine și pe site-ul tău, în timp real | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*