at&t are un cadou pt utilizatorii de iPhone

asa, inainte de craciun. utilizatorii (americani) de iPhone nu mai sunt oligati sa-si cumpere abonament de date odata cu cel de voce. asta inseamna ca omu se obliga sa intre pe net numai de pe wifi. economia este de 20 dolari pe luna.

si mare paguba nu e deloc. asta pt ca oricind poti sa renunti la conexiunea EDGE si asa inceata bagata pe git de at&t.

dezavantajul este ca nu mai ai visual voicemail. adik jucaria aia care iti permite sa vezi cine ti-a lasat mesaje si sa-l asculti pe cel care vrei mai intai.

in curind e posibil sa vedem si alte gesturi de buna vointa din partea gigantului de telefonie american. poate un contract mai scurt de voce in locul celui obligatoriu de doi ani…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*