dead-tree media vs new media

oamenii din new media au gasit un nume pe masura pt media tarditionala: ziare, reviste si, de ce nu, carti: dead-tree media.

nu e nevoie de traduceri si de explicatii, dar noua denumire poat fi folosita in romania si cu referire la altceva; ziaristii batrani, sau cei piscotari, cei care merg la conferinte de presa numai pt agendele si calendarele de craciun.

in state companiile new media au inceput deja sa profite bine de tot de idee. amazon, care va scoate in curind o jucarie de citit carti electronice (the kindle) vrea sa ofere pe linga carti si ziare in format electronic. pe bani, dar mult mai ieftin.

mesajul ecologist e legat de noutatea gadgetului si asta da bine la tineri si la cititorii de virsta medie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*