aTimeTool – da-i telefonului tau o pauza

idee e buna, dar realizarea lasa de dorit. sa zicem ca vrei sa nu primesti apeluri intre anumite ore, sau sa activezi/dezactivezi Wifi-ul pentru o vreme. toate astea plus alte jucarele sunt de azi disponibile in aTimeTool.

Asta e vestea buna. Vestea proasta e ca aplicatia poate fi folosita ca si Trial timp de citeva zile, dupa care trebuie sa platesti 6 dolari. dar poate pentru unii merita…

Jucaria poate fi descarcata din Cydia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

 1. Este exact ceea ce cautam… Well kind of. Stii ca ti-am zis acum ceva timp ca ar fi interesanta o aplicatie care sa iti dea posibilitatea sa opresti si sa pornesti telefonul dupa un program stabilit (Power Management)! Ei bine este un pas inainte.
  Tot e bine daca prin aceasta functie de oprire a functiei telefonului se economiseste baterie.
  Eu am pus-o la treaba si daca isi face treaba ca lumea le dau 6$ ca nu e mare scofala.
  Sa vedem
  Toate bune

 2. @ Dan P.:

  da, stiu ca iti doreai asa ceva. ce ma deranjeaza e faptul ca nu poti sa-i zici clar: vreau tel inchis de la ora la ora, apoi deschis de la ora la ora. modul in care sunt facute butoanele nu prea are logica.

  dar daca isi face treaba…

 3. Salut eu am avut pe 2.0 un pachet de la devteam-cred ca era instalat din cydia din cate imi amintesc care facea exact ce vrea dan p. .Din ce imi aduc aminte avea functia de oprire telefon la o anumita ora si de deschidere insa nu am folosit-o niciodata.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*