Cadou de ziua copilului

Am dat de ei azi intr-un magazin si nu am rezistat sa nu ii cumpar. Seamana foarte bine cu Tenesi pe care ii purtam un urma cu 22 ani – carpa neagra, marginea de cauciuc alba si sireturile care nu erau albe decit in prima zi.

ce ma incinta este ca nu sunt de la Converse si nu au pe ei sclipici sau alte briz-briz-uri. Magazinul de unde i-am luat ii catalogheaza drept “Pantofi Canvas Barbati” si ii vinde cu 29 lei. Eu ii numesc tenishi copilariei mele. Tocmai buni de 1 iunie…

La multi ani, copii!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

  1. 29 de lei ??? incredibil pret..:)) iti poti lua ceva de incaltat din state cu 8 dolari? ca biletul la cinema e atat..:)

  2. De cand e moda asta sa spui “tenesi” in loc de “tenisi” ? Am obs la foarte multa lume, mai ales in Bucuresti. Asa de des am auzit termenul asta incat am ajuns sa caut in DEX, nu mai eram sigur pe mine.

  3. Kenvelo?! :))
    am si eu unii, eu i-am luat inainte de reduceri, cu 60 lei.
    apoi mi-am mai luat unii, alta culoare, cu 29…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*