Display-ul 3D al viitorului

Nu vorbesc despre televizoare 3D pe care le vezi cu ochelari speciali, ci despre ceva tangibil. Deocamdata, “pixelii” sunt cam mari.

Chestia asta mi se pare geniala si imi dau seama cum va fi cind o vom folsi in ceva de marimea unui iPad peste 10 ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Da, interesant. Mi-ar fi placut insa sa vad ideea implementata direct intr-un produs pe care sa-l poti folosi imediat. In felul acesta “waw factor” ar fi fost maxim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*