despre Apple Fanboys

Calacanis are dreptate in felul lui, dar ceea ce vrea el exista deja si se cheama Linux. Ca sa nu mai zic ca mi se pare cel putin ipocrit un om care zice ce zice el atunci cind foloseste in fiecare zi un Mac.

apropo, sa nu fiu inteles gresit – nu sunt un Apple Fanboy. Am doar o pasiune pentru lucrurile bine facute, pentru a le hackui si a le face mai bune. in plus, am pretentia ca stiu ca critic sau sa laud si Apple si Microsoft (sau pe altii) – atunci cind o merita.

asta si aporopo de comentariile de aici

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*