holodeck-ul anului 2009

si daca tot vorbeam despre replicatorul din Star Trek, uite cum ar arata Holodeck-ul din acelasi serial.

ceea ce e mai interesant despre filmuletzul de mai jos e ca a fost filmat intr-o zi si editat in 2 ani! asta da munca…


World Builder from Bruce Branit on Vimeo. via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Cred ca a fost extrem de mult de editat…arata misto.2 ani a durat editarea?
    WOW…nice

  2. stiu ,glumeam ,da tootusi chiar asa de departe nu are cum sa fie din punct de vedere al grafici si al interfetei prin care creaza mediul 3d nu este deloc departe singurul inpediment ar fi costurile ridicate in ceea ce priveste hardware-ul si interactiunea persoanei cu mediul virtual ,in sensu sa aibe intradevar senzatia ca se afla intr-o lume virtuala nu prostiile alea cu ochelari 3d si ecrane 3d …..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*