rebranding Apple?

vad ca mai nou Apple scrie Mac linga mar si au inceput sa impinga in fata laptopurile. anyway, 2 avem doua reclame noi. cam slabut scenariul de data asta…

sunt curios cum va suna o reclama de genul asta atunci cind apare si Google OS. asta daca sistemul lor de operare nu va rupe in bucati Mac OS X – asa cum a fost si Android un iPhone Killer.

in alta ordine de idei, poate ca agentiile de publicitate au ramas fara idei. Seria “Get a Mac” a inceput sa devina banala.

update: avem si o reclama noua pentru iPhone.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

3 Comments

  1. well … mereu e acel Mac langa mar … cred ca asa ii la toate reclamele … nu au schimbat nimic pe acolo … atat doar ca astea doua sunt replici directe la Laptop Hunters :P

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*