Snow Leopard vrea mai mult

Apple se da de gol usor-usor cu Snow Leopard. ultima versiune trimisa developerilor aduce multi-touch si core-location. adica jucarii imprumutate de la iPhone.

sa intelegem ca vom primi in vara si un iPhone care ruleaza Snow Leopard, sau ca MacBook Pro-ul va primi ecran multi-touch si alte jucarii?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Eu as spera mai degraba pe faptul ca Apple va lansa produse (iMac, Apple Cinema Display, MacBook) cu ecrane multi-touch.

  2. Eu unu cred ca cei de la apple au cam exagerat cu Os X-urile..
    In stilul asta peste 4-5 ani vom avea si os X 11.5..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*