Are you going to buy the Apple Watch?

Apple just launched a new webpage that shows short videos of the most important features of the Apple Watch.

The main video is about 4 minutes long and it describes the hardware and gestures. There are currently only 3 other clips available (for Messages, Faces and Digital Touch), but Apple plans to add 7 more soon.

Here’s my question: are you going to get an Apple Watch? Which one?

Only 20 days left…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. In niciun caz!
    Acest device, care mi se pare in sine o adevarata realizare pentru Apple, nu trezeste in mine nici cea mai mica dorinta de a-l avea.
    Sincer, nu-i gasesc nicio utilitate, iar pretul pentru acest No Use mi se pare urias.
    De altfel, orice device Apple in afara Mac, Ipad si Iphone cred ca este o risipa de timp, know how si bani.

  2. @RaduD: asa ziceam si eu aici. Intre timp am gasit un foarte bun argument. O sa scriu despre asta pe larg intr-un editorial si o sa explic care este acel “ceva” care face Apple Watch un device genial.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*