Apple vorbeste deschis despre problemele cu antena

Conferinta de presa de vineri este deja pe apple.com. O poti vedea aici .

In plus, Apple a dedicat o pagina intreaga problemei in care face comparatie intre iPhone 4, Blackberry Bold 9700, HTC Droid Eris, Samsung Omnia II si iPhone 3GS.

Ei sustin ca orice fel de antena, fie ca e vorba de tv, radiom gps si telefonie celulara pot sa aiba probleme de atenuare a semnalului. Pina aici totul e corect. Daca e sa ne luam dupa testele facute de Apple, iPhone 4 si iPhone 3GS pierd cel mai putin semnal. HTC Droid Eris, in schimb, nu mai are semnal deloc daca il tii intr-un anumit fel.

Eu nu reusesc sa-mi fac iPhone-ul 3GS sa piarda semnal totusi…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Am avut alt sim in telefon si are aceeasi problema. Am fost si intr-o alta zona in oras si aceeasi problema. Sim-ul l-am avut in alt telefon si merge perfect. Am reinstalat softu si degeaba. Ce nu inteleg este de ce merge doar pe 3G ? Cand il dezactivez, in scurt timp cade semnalul. Canad activez 3G apare iar. Daca ar fi de la antena ceva, n-ar merge deloc zic eu… ar face acelasi lucru si pe 3G sau ar avea semnal f slab. Cand este fara 3G, semnalul este maxim cateva minute sau secunde si dintr-o data scade la una singura si pac … lipsa semnal. Cauta si iar cauta si nu mai gaseste… Eu tind sa cred ca este o problema de soft. Nu-i convine ceva, dar ce?

  2. Am incercat acum si cu alt sim de orange si are aceeasi problema. Daca inchid si redeschid telefonul, intra semnalul, merge cateva minute si dintr-o data ajunge sa aiba doar o singura liniuta si dispare apoi si numele retelei si scrie Nicio retea, cauta si iar scrie nicio retea si tot asa la nesfarsit. Dar ma intreb… daca atunci cand il deschid isi ia semnal chiar daca nu e activat 3G-ul, de ce apoi dispare si nu mai reuseste sa gaseasca semnal ? De ce anume tine chestia asta cu semnalul ? Daca ar fi antena defecta, nu ar merge deloc, nu ? Tind sa cred ca ceva nu-i convine din cauza softului :( … Dati-mi si mie cateva sfaturi daca aveti experienta… Sa astept un nou update de la 5.1 ? Oare cu noul soft ar putea functiona ? Chiar nu stie nimeni nimic ?

  3. @irisul: Daca un Reset network nu te ajuta atunci da un restore si seteaza telefonul ca unul nou in iTunes. Vei pierde SMS, poze si setari asa ca salveaza ce ai nevoie din el. Inainte de orice, incearca si un SIM din alta retea si discuta si cu Orange. Poate ca au probleme cu reteaua.

  4. Am dat si restore, l-am setat si ca telefon nou in iTunes, am incercat si cu sim de la cosmote si de la orange, am schimbat 2 sim-uri de cosmote si are aceeasi problema.
    Am citit insa mai devreme pe un forum ca ar fi ceva si legat de sim ca ar fi pe 64kb si ca de fapt ar trebui unul pe 128 kb dar daca ma duc sa le spun celor de la cosmote, fac pariu ca li se par povesti si habar nu au. Sunt f multi utilizatori care au probleme cu semnalul din cate am observat pe forumuri si chiar cu lipsa semnal dar niciunul nu spune ca i-ar merge perfect doar pe 3G cum mi se intampla mie. Pe 3G merge perfect !!! Pe 2G pica de tot semnalul si nu mai revine in veci decat daca activez 3G-ul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*