Live-blog: Solutia pentru problemele cu antena: huse gratuite

Apple a anuntat o conferinta de presa exceptionala pentru astazi ora 20 (a Romaniei). Au discutat despre problemele cu antena de la iPhone 4 si au venit cu o propunere de rezolvare a lor: huse gratuite la tot poporul.

Informatiile noi apar in partea de sus.

21:28: povestea cu husele gratuite va fi peste tot in lume. dar doar pina la 30 septembrie.

21:16: Apple nu are stoc de rezerva la iPhone 4. Tot ceea ce se fabrica se vinde imediat.

21:06: Steve: “vom continua sa lucram la design-ul antenei sau vom muta acel loc problematic in alta parte, pe rama”.

20:58: niciunul dintre cei 3 prezenti pe scena nu isi tine iPhone 4 in husa.

20:41: Steve a fost in vacanta in Hawaii, dar s-a intors special pentru conferinta de astazi. El sustine ca nu a stiut anterior lansarii de problemele cu antena.

20:38: urmeaza o sesiune de intrebari si raspunsuri.

20:34: pe 30 iulie iPhone 4 va aparea in alte 17 tari.

20:33: iPhone 4 alb apare in cantitati limitate la sfarsitul lui iulie.

20:30: Toti cumparatorii de iPhone 4 vor primi o husa Appple gratuita. Daca nu au in stoc, iti dau o husa facuta de alt fabricant. Daca ai probleme cu telefonul tau si cu husa, primesti un banii inapoi.

20:26: Steve face comparatie intre iPhone 4 si 3GS la capitolul convorbiri pierdute. Mare greseala! El sustine ca in cazul 3GS existau pe piata o gramada de huse si ca de aia nu au fost vizibile problemele cu pierderile de semnal.

20:20: doar 0,5% din userii de iPhone 4 au sunat Apple sa raporteze problema cu antena. si doar 1,7 dintre useri au returnat pina acum noul lor telefon din acelasi motiv.

20:18: Apple a investiti 100 milioane dolari in laboratoare de testarea antenei in ultimii 5 ani si 18 oameni de stiinta specializati in design de antena au verificat iPhone.

20:15: Ok, problema este prezenta la mai toate smartphone-urile.

20:12: Steve ne arata cum HTC Droid, Blackberry 9700 si alte telefoane de top au aceeasi problema. Well, asta nu ne ajuta deloc…

20:08: Steve Jobs: “Am vandut peste 3 milioane iPhone 4 in 3 saptamani. Au fost multe rapoarte cu privire la problemele antenei asa ca am hotarit sa vedem ce este cu acest “Antennagate”. Am aflat ca problema asta nu e numai la iPhone 4″

20:07: Steve e pe scena: va fi mai mult o sesiune de intrebari si raspunsuri, dar incep cu o prezentare de 15 minute.

20:05: au inceput cu “iPhone 4 Antenna Song

19:59: conferinta de azi are loc in campusul Apple, spre deosebire de alte evenimente. Toata lumea e in sala.

sesiunea de live-blogging asistat a fost facuta cu ajutorul gdgt, macworld si engadget.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. hai cu pisica din ograda vecinului….. ” si altii au problema asta…” . sigur, dar noi asteptam mai multe din partea marului nu?

  2. Mi se pare cam disperare chestia asta cu comparatiile. Deja o dam in romanisme!
    Dar ceea ce mi se pare ciudat este ca face comparatii cu telefoane fata de care iPhone 4 ar trebui sa fie mult peste :-?

  3. Daca nu ma insel, lansarea la noi se va face pana la sfarsitul lui Septembrie, adica pana la expirarea ofertei iPhone+free case. Asta inseamna ca Orange ni-l va livra impreuna cu o husa moka?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*