Live-blog: Solutia pentru problemele cu antena: huse gratuite

Apple a anuntat o conferinta de presa exceptionala pentru astazi ora 20 (a Romaniei). Au discutat despre problemele cu antena de la iPhone 4 si au venit cu o propunere de rezolvare a lor: huse gratuite la tot poporul.

Informatiile noi apar in partea de sus.

21:28: povestea cu husele gratuite va fi peste tot in lume. dar doar pina la 30 septembrie.

21:16: Apple nu are stoc de rezerva la iPhone 4. Tot ceea ce se fabrica se vinde imediat.

21:06: Steve: “vom continua sa lucram la design-ul antenei sau vom muta acel loc problematic in alta parte, pe rama”.

20:58: niciunul dintre cei 3 prezenti pe scena nu isi tine iPhone 4 in husa.

20:41: Steve a fost in vacanta in Hawaii, dar s-a intors special pentru conferinta de astazi. El sustine ca nu a stiut anterior lansarii de problemele cu antena.

20:38: urmeaza o sesiune de intrebari si raspunsuri.

20:34: pe 30 iulie iPhone 4 va aparea in alte 17 tari.

20:33: iPhone 4 alb apare in cantitati limitate la sfarsitul lui iulie.

20:30: Toti cumparatorii de iPhone 4 vor primi o husa Appple gratuita. Daca nu au in stoc, iti dau o husa facuta de alt fabricant. Daca ai probleme cu telefonul tau si cu husa, primesti un banii inapoi.

20:26: Steve face comparatie intre iPhone 4 si 3GS la capitolul convorbiri pierdute. Mare greseala! El sustine ca in cazul 3GS existau pe piata o gramada de huse si ca de aia nu au fost vizibile problemele cu pierderile de semnal.

20:20: doar 0,5% din userii de iPhone 4 au sunat Apple sa raporteze problema cu antena. si doar 1,7 dintre useri au returnat pina acum noul lor telefon din acelasi motiv.

20:18: Apple a investiti 100 milioane dolari in laboratoare de testarea antenei in ultimii 5 ani si 18 oameni de stiinta specializati in design de antena au verificat iPhone.

20:15: Ok, problema este prezenta la mai toate smartphone-urile.

20:12: Steve ne arata cum HTC Droid, Blackberry 9700 si alte telefoane de top au aceeasi problema. Well, asta nu ne ajuta deloc…

20:08: Steve Jobs: “Am vandut peste 3 milioane iPhone 4 in 3 saptamani. Au fost multe rapoarte cu privire la problemele antenei asa ca am hotarit sa vedem ce este cu acest “Antennagate”. Am aflat ca problema asta nu e numai la iPhone 4″

20:07: Steve e pe scena: va fi mai mult o sesiune de intrebari si raspunsuri, dar incep cu o prezentare de 15 minute.

20:05: au inceput cu “iPhone 4 Antenna Song

19:59: conferinta de azi are loc in campusul Apple, spre deosebire de alte evenimente. Toata lumea e in sala.

sesiunea de live-blogging asistat a fost facuta cu ajutorul gdgt, macworld si engadget.

6 Comments

  1. hai cu pisica din ograda vecinului….. ” si altii au problema asta…” . sigur, dar noi asteptam mai multe din partea marului nu?

  2. Mi se pare cam disperare chestia asta cu comparatiile. Deja o dam in romanisme!
    Dar ceea ce mi se pare ciudat este ca face comparatii cu telefoane fata de care iPhone 4 ar trebui sa fie mult peste :-?

  3. Daca nu ma insel, lansarea la noi se va face pana la sfarsitul lui Septembrie, adica pana la expirarea ofertei iPhone+free case. Asta inseamna ca Orange ni-l va livra impreuna cu o husa moka?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*