Apple se ia de gat cu hackerii

Sherif Hashim, baiatul care a gasit exploitul pentru modem firmware 05.12 s-a trezit cu Apple ID-ul deblocat.

“Your Apple ID was banned for security reasons”, that’s what i get when i try to go to the app store, they must be really angry :))))

and guess what my apple ID was, “sherif_hashim@yahoo.com”, what a fool was me not to notice :)), can’t help laughing, they are babies :))

Sherif este al doilea hacker (dupa cel care a creat Sn0wbreeze) care se alege cu ban din partea Apple.

Saracu om, cit o sa aiba de suferit… :D ptobabil 30 secunde pina isi face alt cont cu alta adresa de mail.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Abia astept sa-mi pot debloca Iphone-ul ca are versiunea 3.1.3 ,firmware 05.12.01!Doamne ajuta sa apara ceva pe piata cat mai repede!i-am facut jailbreak dar nu am semnal gsm! :(

  2. Incearca sa rulezi Ultrasn0w din Cydia. Teoretic activeaza toate versiunile de firmware indiferent de baseband. Cum ai reusit sa jailbreakuiesti telefonul pe 3.1.3 05.12.01? Am si eu unu cu aceeasi versiune si sta sa prinda praful ca nu am gasit nimic concret.

1 Trackback / Pingback

  1. Tutorial: Cum sa activezi iPhone 3GS, 3G si 4 fara Sim-ul original | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*