iPhone OS 4.0 vine pe 14 martie?

Incep sa apara deja informatii despre iPhone OS 4.0 care coincid cu o data anterioara lansari iPad.

Daca ar fi sa le dam crezare, data de 14 martie (cam ciudat pentru Apple sa faca o conferinta Duminica) este cea la care vom vedea cum arata si ce aduce iPhone OS 4.0.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

 1. Sal Adrian
  Ai idee daca vor scoate ceva si pentru cei ce si-au blocat telefoanele cu firmware 3.1.3
  am avut un 2G,3G, si acum mi-am luat 3Gs
  Acasa am un MacBook
  Nu sunt bogat dar nici sarac (totusi 20 de mil ptr.un obiect pe care sa-l tin in vitina …. e destul de tragic)
  Dar asta e …ce sa fac daca i-mi plac `merele`

 2. @Mihai Daniel: atunci cind va aparea o info in acest sens o vei gasi imediat pe prima pagina a boio.ro. Pina atunci e doar o lectie invatata – nu face update in iTunes pina nu exista o metoda de deblocare.

 3. salut,mi-am luat iphone 3gs 16 gb modem firmware 05.11.7 si dupa restart pierd jailkreack-ul trebuie sa-l deblochez din nou,si tot asa…ai idee cand/daca vor scoate ceva ptr asta?MULTUMESC!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*