Apple – primul loc la vanzari de telefoane mobile

Nokia a cazut oficial pe locul 2 la capitolul incasari din vanzarea de Smartphones.

Nu Android (HTC, Motorola sau altii) si nici Windows Phones sunt acum pe locul 1. Ci Apple.

Atentie: discutam de cifra de afaceri – adica banii facuti in urma vanzarii de terminale mobile, la nivel mondial. Un raport Reuters spune:

Apple Inc (AAPL.O) became the world’s largest phone vendor by revenue in January-March, overtaking Nokia Oyj (NOK1V.HE) for the first time ever, research firm Strategy Analytics said on Thursday. “With strong volumes and high wholesale prices, the PC vendor has successfully captured revenue leadership of the total handset market in less than four years,” said analyst Alex Spektor.

In trimestrul fiscal 2 al anului 2011, Apple a reusit sa incaseze 24,67 miliarde dolari.

Ca sa intelegi diferenta dintre Apple si toate celelalte companii (inclusiv cele care folosesc Android ca sistem de operare pentru telefoanele lor), treaba sta asa: Apple face 4% din telefoanele vandute la nivel mondial. Dar profitul lor este mai mare de 50%. Adica toti ceilalti vanzatori de pe piata adunati la un loc nu vand cit Apple.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Salut Adrian
    Am un iPod 2g cu firmware 4.1 am descarcat redsn0w si am incercat sa ii fac jailbreak da imi zici ca versiunea de redsn0w nu suporta newer MC Model ce pot sa fac ca sa ii fac jailbreak

1 Trackback / Pingback

  1. E oficial: Apple e mai profitabil decit Microsoft | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*