Spitalul secolului 21 lucreaza pe iPad

O unitate medicala din Canada a comandat 1800 iPad-uri pentru a inlocui dosarele de hartie pentru pacienti si tot ceea ce folosesc medicii si asistentele.

Medicii sunt optimisti:

“We’d discuss if you’d agree to the treatment plan, we’d order the treatment plan right then and there while we’re talking to you, instead of saying, ‘Let me go down the hall and order that treatment in a few minutes.”

Ottawa Hospital are deja 500 iPad-uri in dotare. Jucaria este ideala si chiar daca poti spune ca acea cheltuiala initiala e mai mare, pe termen lung salvezi o gramada de bani pe hartie si alte accesorii. Iar daca tratamentul nu functioneaza, il lasi pe pacient de joace Angry Birds si mai uita de dureri, nu?

Uite asa se fac vanzarile mari. Motorola Xoom probabil ca a vandut 1800 bucati in toata lumea.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Acum initiez un proiect la fel pentru un centru medical din romania. Poate nu de o asemenea anvergura, dar este un inceput pentru noi. Sper sa iasa.

  2. Să nu uităm faptul că Parlamentul Romăniei , in timp de criză, foloseste iPad iar spitalele romănești sunt desființate ! Oare acum parlamentarii nu au dat comanda de iPad 2?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*